Οστεοπαθητική Χειροπρακτική

Η μέθοδος Ackermann προσφέρει αποκατάσταση από μυοσκελετικούς πόνους και παθήσεις. Βοηθά ιδιαίτερα όταν εφαρμόζεται σε παιδιά οπότε μία λειτουργική διαταραχή δεν διαιωνίζεται. Με την μέθοδο Ackermann γίνεται κλινική εξέτασηψηλάφηση και διαγνωστικά τεστ σε σχέση με την οσφυϊκή, θωρακική και αυχενική μοίρα καθώς και για τις περιφερικές αρθρώσεις. Με την μέθοδο Ackermann έχουμε ολιστική θεραπεία και ο ασθενής ολοκληρώνει τη συνεδρία του ανακουφισμένος.

 O Dr. Paul W. Ackermann μας εξηγεί ότι η μέθοδος δομικής οστεοπαθητικής και ήπιας χειροπρακτικής συστήνεται από όλες τις κατευθυντήριες οδηγίες που υπάρχουν διεθνώς από τις ιατρικές εταιρείες ως πρώτη γραμμή θεραπείας για την αντιμετώπιση επώδυνων μυοσκελετικών παθήσεων. Το όραμα του είναι η μέθοδος αυτή θεραπείας να συμβάλει στην αντιμετώπιση του πόνου στη σπονδυλική στήλη όλων όσον υποφέρουν από τη χρόνια αυτή πάθηση. Η μέθοδος του Dr. Ackermann διδάσκεται ως μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην κλινική πράξη για επιστήμονες που έχουν τη γνώση ανατομίας και φυσιολογίας, όπως γιατροί και φυσικοθεραπευτές. Το Ackermann College of Chiropractic ιδρύθηκε το 1974 από τον Dr. WP Ackermann, DC, DN, HP, Stockholm και έχει 44 χρόνια διδακτικής εμπειρίας. Το κολέγιο δημιουργήθηκε για να διαδώσει τη σύγχρονη αντίληψη στην επιστήμη εφαρμοσμένης χειροπρακτικής και οστεοπαθητικής (βασισμένη στην έρευνα και την κλινική εφαρμογή), με ταχύρρυθμα σεμινάρια σε γιατρούς και φυσικοθεραπευτές. Η μέθοδος χειροπρακτικής του Dr Ackermann εφαρμόζεται από 5500 θεραπευτές σε όλο τον κόσμο επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητά της σε χιλιάδες ασθενείς καθημερινά. Σήμερα, ο γιος του, Dr. Paul W. Ackermann, καθηγητής Ορθοπαιδικής χειρουργικής ηγείται του Ackermann College.

 Τι προσφέρει η μέθοδος Ackermann
Η μέθοδος Ackermann προσφέρει ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους και από προβλήματα λειτουργικής ανισοσκελίας. Βοηθά ιδιαίτερα όταν εφαρμόζεται σε παιδιά οπότε μία λειτουργική δυσλειτουργία δεν διαιωνίζεται. Με την μέθοδο Ackermann γίνεται κλινική εξέταση, ψηλάφηση και διαγνωστικά τεστ σε  σχέση με την οσφυϊκή, θωρακική και αυχενική μοίρα καθώς και για τις περιφερικές αρθρώσεις.Ελέγχεται η πύελος και οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης.
Με την μέθοδο Ackermann έχουμε ολιστική θεραπεία και ο ασθενής ολοκληρώνει τη συνεδρία του ανακουφισμένος.

Image

Διεύθυνση

Αξενίδου 8
Λάρισα 412 22

Ωράριο ΛειτουργίαςΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή : 09.00 - 20:00

Σάββατο : 09.00 - 13.00

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

EmailThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλέφωνο: 2413006731

Κινητό: +30 6973212887

            +30 6947330740

Follow Us