Βιοσυντονισμός

 

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μάξ Πλάνκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας.Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (συχνότητες).Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας εκπέμπει την δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός .Η παρουσία κάποιου ξενιστή όπως τα παράσιτα ή οι ιοί επηρεάζουν το πεδίο αυτό αφού επιπλέον συχνότητες κάνουν την εμφάνιση τους, με συνέπεια να μειώνεται η ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους . Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος και να εκδηλώνονται οι ασθένειες. Ειδικά μηχανήματα διάγνωσης που χρησιμοποιούνται στον βιοσυντονισμό διαθέτουν την ικανότητα να εντοπίζουν τις ξένες συχνότητες των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ οι αντίστοιχες θεραπευτικές συσκευές διαθέτουν την ικανότητα αποδόμησης των παθογενών αιτίων ώστε όλα να δουλεύουν και πάλι σωστά.

   Είναι γεγονός ότι το ανθρώπινο σώμα διαθέτει μία τεράστια ικανότητα αυτοίασης και αυτοθεραπείας , οι οποίες όμως πέραν των μικροβιακών φορτίων βάλλονται και από τον τρόπο ζωής τον οποίο ακολουθούμε. Διάφορες χημικές ουσίες που εισβάλλουν στον οργανισμό μας μέσα από τα τρόφιμα και τα φάρμακα, ο μολυσμένος αέρας,το άγχος, η ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική επιβάρυνση πλήττουν αυτήν την ικανότητα αυτοπροστασίας που έχει ο οργανισμός μας. Η κόπωση και ο εκφυλισμός που επέρχεται στα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού μας γίνεται ορατός μέσα από την εκπομπή αντίστοιχων παθολογικών και διαταραγμένων πλέον ταλαντώσεων . Η λειτουργία της μεθόδου του βιοσυντονισμού επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στην ιδανική κατάσταση μέσω της εκπομπής χαμηλών, φυσιολογικών για τον οργανισμό αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες “επανασυντονίζουν” τον οργανισμό την σωστή λειτουργία και ενεργοποιώντας τον φυσικό μηχανισμό αυτοίασης .Για να διαγνωστεί η κατάσταση των συχνοτήτων υπάρχει μια συγκεκριμένη συσκευή, η οποία λαμβάνει ηλεκτρομαγνητικά σήματα από το σώμα μας,τα »διαβάζει» και διαχωρίζει τις σωστές από τις βλαβερές συχνότητες. Η διάγνωση αυτή φτάνει το 98% και με αυτή την εξέταση δεν μαθαίνεις μόνο τι βλαβερό υπάρχει μέσα στο σώμα σου, αλλά μπορείς και να το προλάβεις πριν ακόμα συμβεί. Η εξέταση δεν κρατάει πολύ ώρα και είναι φυσικά πλήρως ανώδυνη. Όταν διαγνωστεί το πρόβλημα, ξεκινάει το πλάνο της θεραπείας, ανάλογα με τον κάθε οργανισμό.Εγώ υπέφερα χρόνια από στομαχικά, εντερικά, γυναικολογικά προβλήματα και κάθε λίγο και λιγάκι πήγαινα σε γιατρούς και σε νοσοκομεία.

  Από πολύ μικρή ηλικία έπαιρνα φάρμακα κι ήμουν με μάσκες οξυγόνου από ασθματικές κρίσεις, πολλαπλές ωτίτιδες και ρήξεις τυμπάνου.Τα τελευταία χρόνια είχα στομαχικά προβλήματα (ελικοβακτηρίδιο δωδεκαδαχτύλου), κολικούς εντέρου, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και συγχρόνως παρουσιάζονταν και θέματα με τα δόντια μου και διάφορες φλεγμονές. Είδα πως με τα φάρμακα δουλειά δεν γινόταν κι είχα περισσότερη εμπιστοσύνη στις εναλλακτικές θεραπείες.Έτσι, πριν σχεδόν 2 μήνες, αποφάσισα να ξεκινήσω βιοσυντονισμό διότι έχει πολύ λογικές βάσεις. Έχουμε ενέργεια, έχουμε συχνότητες που λαμβάνουμε και δίνουμε. Πολύ απλό και λογικό. Παγκοσμίως πεθαίνουν 14.000.000 άνθρωποι τον χρόνο, από διάφορες αρρώστιες, οι οποίες οφείλονται από κάποιο παράσιτο το οποίο δεν καταπολεμήθηκε ποτέ. Ούτε τα παράσιτα, ούτε οι μύκητες μπορούν να εξαφανιστούν με επιτυχία μόνο με τη χρήση χημικών φαρμάκων. Κι αν καταπολεμηθούν, μετά τα χημικά θα μας έχουν δημιουργήσει κάποιο άλλο πρόβλημα, το οποίο μπορεί να πάρουμε χαμπάρι με άσχημο τρόπο.Προσωπικά λοιπόν, είδα πως τα χημικά με χειροτερεύουν.Μέσα απο την εξέταση, βρήκαμε έναν πολύ δύσκολο μύκητα candida ο οποίος ετοίμαζε το έδαφος για να πολλαπλασιαστεί απο την μικρή μου ηλικία, λόγω των φαρμάκων. Να σημειώσω, πως αυτός ο μύκητας φταίει για το άσθμα μου, διότι τέτοιου είδους μύκητες ζουν στην υγρασία. Αν ας πούμε μεγαλώνεις σε μέρος με πολύ υγρασία υπάρχει μεγάλη περίπτωση το άσθμα σου να προήλθε από αυτόν τον μύκητα, τον οποίο ανέπνεες πρωί βράδυ. Επίσης θρέφεται και επιβιώνει με αντιβιώσεις και φάρμακα κι όταν το περιβάλλον που θέλει να πολλαπλασιαστεί γίνει όξινο, τότε το κάνει δικό του. Μύκητες, ιοί, μικρόβια και παράσιτα μπορούν κυριολεκτικά να συνεργαστούν μεταξύ τους και να κάνουν δικό τους, όποιο όργανο βρουν διαθέσιμο και να δημιουργήσουν, ακόμα και προβλήματα δερματικά, αλλά και στην ανατομία του σώματος.Εμένα μου δημιούργησαν όλα τα παραπάνω.

  Η συσκευή διάγνωσης βιοσυντονισμού έπεσε σε όλα μέσα και εκτός από αυτό, έμαθα και πράγματα που οι γιατροί δεν είχαν εντοπίσει και μάλιστα είχα πάει σε πολλούς, με αποτέλεσμα, αναγκαζόμουν να είμαι με κορτιζόνες. Η κορτιζόνη δεν σκοτώνει ούτε παράσιτο, ούτε μύκητα, απλά διώχνει τον πόνο και τα συμπτώματα από την φλεγμονή που σου δημιουργούν. Επειδή χρειαζόμουν επειγόντως θεραπεία, σε προβλήματα που μου έλεγαν οι γιατροί πως ήταν αυτοάνοσα, ενώ δεν ήταν τελικά, καταφέραμε κι αγοράσαμε τα μικρά μηχανηματάκια θεραπείας βιοσυντονισμού.Το ένα είναι για αποπαρασίτωση και το δεύτερο για αποκατάσταση του οργανισμού. Ποτέ δεν κάνεις κανονική θεραπεία με το ένα από τα δύο μηχανήματα, διότι θα έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα και θα γίνεις χειρότερα κι είναι λογικό. Όταν σκοτώνεις κάτι που έχεις μέσα σου χρόνια, πρέπει συγχρόνως να κάνεις αποκατάσταση για να μην επιβαρυνθεί ο οργανισμός σου. Όλα έχουν τον κίνδυνό τους, αν δεν προσέχεις και δεν ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.Διαβάζονται λοιπόν οι συχνότητες του κάθε παράσιτου, μύκητα, μικροβίου ακόμα και του ιού και η θεραπεία είναι συχνότητες, οι οποίες το σκοτώνουν και το ξεριζώνουν όπου βρίσκεται. Χτυπάει δηλαδή, όπου χρειάζεται και σκοτώνει αυτό που χρειάζεται. Αν ο ασθενής κατά την θεραπεία έχει κάποια τσιμπηματάκια, μικρούς πόνους στα σημεία που έχει το πρόβλημα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος. Ακριβώς εκείνες τις στιγμές οι συχνότητες σκοτώνουν και διώχνουν το πρόβλημα, γιαυτό και ένας νόμος της θεραπείας είναι να πίνεις πολύ νερό, ώστε να φεύγουν οι τοξίνες τις οποίες διώχνει το μηχάνημα συχνοτήτων.

Image
Δεν έχω κλείσει ακόμα ένα μήνα θεραπείας και το σώμα μου από την πρώτη στιγμή δέχτηκε τις συχνότητες στο 100% και συνεχίζει να αποτοξινώνεται. Κάνω μετρήσεις, για να δούμε τα επίπεδα ενέργειας και της λειτουργικότητας του κάθε οργάνου και επιτέλους το σώμα βρήκε στήριγμα για να λειτουργήσει κανονικά. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι οι μετρήσεις που έκανα 29 Μαρτίου 2017- 4 Απριλίου 2017 που μόλις είχα αρχίσει την θεραπεία και από κάτω είναι η μέτρηση που έκανα στις 23 Απριλίου 2017. Οι πρώτες εικόνες της μέτρησης δυστυχώς, σε κάποια σημεία δεν φαίνονται πολύ καθαρά, αλλά θα δείτε τις διαφορές των ποσοστών.
  Η βιοθεραπεία είναι η μετάγγιση της ζώσας ενέργειας από ένα ζωντανό οργανισμό σε έναν άλλον. Ενισχύει και αναζωογονεί όλο τον οργανισμό και κάθε κύτταρο χωριστά. Στην πραγματικότητα, η βιοθεραπεία είναι η πρώτη θεραπευτική αγωγή που εφάρμοσε και συνεχίζει να εφαρμόζει ο άνθρωπος. Χρησιμοποιεί την ενέργεια που εκπέμπουν τα χέρια του Βιοθεραπευτή επάνω στο σώμα του αρρώστου ακουμπώντας το ή σε μικρή απόσταση από αυτό. Ακόμα και το πιο απλό χάδι της μάνας, όταν κλείνει μέσα στην αγκαλιά της – την αύρα της- το πονεμένο παιδί της, είναι βιοθεραπεία. Είναι θεραπεία που δεν «εισβάλλει»: σέβεται την ακεραιότητα του οργανισμού, δεν κόβει, δεν τρυπάει και δεν χορηγεί φάρμακα. Δεν διακόπτει τυχόν θεραπείες που προϋπάρχουν, ούτε αποτρέπει επεμβάσεις που έχουν συστηθεί από γιατρούς. Δεν έχει παρενέργειες αφού πρόκειται για παροχή βιολογικής ενέργειας πανομοιότυπης με αυτή που όλοι παράγουμε και διαθέτουμε ως ζωντανοί οργανισμοί.  Εφαρμόζεται σε πλήθος ασθενειών συμπληρωματικά ή και μόνη της με πολύ θετικά αποτελέσματα γιατί παρέχουμε αυτήν την βιολογική ενέργεια, η οποία έχει εξισορροπητική και ενδυναμωτική δράση.
 Η πιο φυσική και αποτελεσματική μέθοδος
• Απαλύνει και εξαλείφει τους πόνους
• Αναζωογονεί τα κύτταρα
• Απαλλάσσει από άγχος, φοβίες και το περιττό βάρος
• Βοηθάει και θεραπεύει τις ψυχοσωματικές ασθένειες
Βοηθάει επίσης σε
• Αϋπνίες
 Αναπνευστικά προβλήματα
 Αυχενικό σύνδρομο
• Δυσαρμονίες έμμηνου κύκλου
 Δερματικά – αλλεργικά εξανθήματα
 Ισχυαλγίες – οσφυαλγίες
 Ημικρανίες
 Μετεγχειρητικοί – μετατραυματικοί πόνοι
 Σπαστική κολίτιδα
 Χρόνια κόπωση
• και πολλά άλλα προβλήματα
Η βιοθεραπεία δεν καταργεί, ούτε ανταγωνίζεται την κλασσική ιατρική, αντίθετα την συμπληρώνει, για το λόγο αυτό στα περισσότερα προβλήματα απαιτείται και ιατρική παρακολούθηση.

Διεύθυνση

Αξενίδου 8
Λάρισα 412 22

Ωράριο ΛειτουργίαςΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή : 09.00 - 20:00

Σάββατο : 09.00 - 13.00

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

EmailThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλέφωνο: 2413006731

Κινητό: +30 6973212887

            +30 6947330740

Follow Us